Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına neden evet.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil mevki anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya düz birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yangın bapsı nasıl hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları kararlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrolör edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı gibi bu peklik süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğfiilebiliyor. Fakat bu kapılar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar her hâlde. Payanta baplar canipıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Gerek bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak horda vaziyet düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın merdivenine ehil çıkmak kebir bir avantajdır. Lacerem bu avantajı halk etmek Yangın Merdiveni Kapısı bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında Yangın Kapısı yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine iye olgunlaşmak için binanızın yeni olması evet da dolgunca erdemli olması gerekmemektedir.

Bünyelarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının şule transfer süresiyse 60 dakikadır.

Yangın yerinde 120 dakikaya derece dayanıklı kalmalarını sağlayan yangın merdivenleri yanmaz malzemeden imal edilmektedir. Yangın merdivenlerinin yaman ve yangını gayrı alanlardan en azca 90 zaman ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir binada Yangın Kapısı Fiyatları zaruri olan yangın merdiveni sayısı kritik bir faktördür.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen başlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile evgin yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page