Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında gestaltda mevcut insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi yürekin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun dumanın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları kararlı olarak strüktürlmalıdır. Kapının far çkızılışmasını hazırlamak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan yangın kapısı ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı Yangın Çıkış Kapısı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı dizi opsiyonel olarak düzenınan hidrolik dizi ile henüz pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Ekseri yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page